Alla dessa måsten

Idag kommer dagen gå i städningens tecken och imorgon i den sociala delen, härligt.

Bara det där med städning, usch. Det är lite roligt faktiskt, jag har gått ifrån smygpedant till troll. Egentligen är det ju inte speciellt trist med städning när man väl får tummen ur, även om det i mina ögon ser ut som fan (vilket egentligen bara betyder riktigt stökigt) så tar det inte mer än någon timma så är allt skit borta. Idag ska jag diska, dammsuga, torka golv och städa badrummet med tandborste. Har haft det i tankarna länge nu men det där med orka.. Därför är det bara bra med att det kommer folk och hälsar på då och då så jag kan få det ordentligt städat och fint.

Däremot är jag överlycklig att jag sluppit ta hand om den där andra sunkiga lägenheten.. Den ligger som en blöt filt över tankarna i bakhuvudet. Det behövs nästan bara att jag tänker lite lätt på den och så börjar jag nästan gråta. Men, men.. Snart är det väl avklarat, tack och lov att Andreas tog hand om det för jag hade nog inte klarat av det. Man får en smärre önskan om att vilja spika spikar i fötterna istället för att hålla på med det där stället.

Irriterar mig på att jag har en hel del måsten att göra men har jag gjort dem? Nej, till viss del glömmer jag dem och till viss del så bryr jag mig inte. Jag vägrar tro att det är för att jag inte är glad, jag står över sådana saker. Istället känns det mer som om jag är en förbannad jädra simulant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback