Trångsynthet finns överallt

Jag har tagit bort namn så ingen känner sig utpekad, förutom jag då. Alla har rätt till en åsikt och jag kan förstå till viss del men mest blir jag bara mörkrädd.

"[trådskapare]
jag blir så jävla arg och frustrerad när jag gång på gång hör min mamma och hennes sambo ha sex. har jag rätt att skrika på dem? har jag rätt att banka i väggen när jag hör deras dåliga försök på att vara diskreta med sitt äckliga stönande?

[Annan person]
Enligt Dr Phil(& de flesta andra) är det iaf oacceptabelt att barn ska höra när deras förälrar har sex.De får väl göra det när du inte är hemma, eller ta in på hotell, annars är de respektlösa. Så ja, du har rätt att säga att du hör dem inte inte vill veta vad de gör.

[Någon med hjärna]
Eh, Dr Phil är helylle-pretto-moralpanik-amerikan. Klart han tycker att barn inte ska utsättas för nånting som skulle kunna lära dem nåt om verkligheten. :-P Varför skulle det vara värre att höra sina föräldrar ha sex än att höra nån annan ha sex? Alla par har lika stor rätt till ett sexliv.

[Samma annan person]

Det är ohyffsat att tvinga på andra sitt eget sexliv. Det jag menade med dr phil var att om även han tycer så, behöver man inte skämmas för att man tycker sånt här är obehagligt. Det är ett osunt beteende att tvinga på sina barn ljud från sexlivet mellan föräldrarna, det är inget barnen bett om & de ska få slippa sånt.

[Någon med hjärna]

Åt andra hållet då? Är det lika hemskt om föräldrarna hör sitt barn ha sex? De flesta hemmaboende ungdomar försöker visserligen vara diskreta, men det är mer av blyghet än respekt som jag har fattat det.

[Samma annan person som tidigare]
Det är respektlöst av alla som tvingar på andra sitt sexliv oavsett ålder, & barn ska absolut inte behöva stå ut med sina föräldrars ljud när de har sex.

[Någon med hjärna]

Men varför skulle det vara värre att höra sina föräldrar än att höra nån annan?

[Personen som fortsätter pladdra genom hela det här citatet]

Det är mer känsligt, bara att fråga vilken psykolog som helst.Eler är det normalt att gilla när man hör sina barn ha sex?nej.

[Personen som är jag som börjar få en bultande åder i pannan ungefär när jag skrev det här]

Det är ju inte som att de går in i samma rum och börjar utöva nakengymnastik. Så om du skaffar barn så kommer du att sluta ha sex med din respektive bara för att inte störa ungarna? Visst att man inte ska behöva bli störd men det är ganska ironiskt att många forum här på Helgon går ut på att man ska njuta av sex men bara när man är ung? Visst, det är inte roligt att höra föräldrarna (särskilt inte båda två under en vecka) men det är väl bara bra att de har sex de med?

[Jag gissar på att de flesta börjar fatta att det är samma person fortfarande]
ja om jag måste så kommer jag sluta ha sex då ja.

[Yours truly]

Du skämtar?

[Samma som innan]

Nej.Men det är inte speciellt svårt att kunna vara ensamma i huset, alla är inte hemma jämt.

[Fröken Jag-kan-inte-låta-bli-att-ge-mig-in-i-en-diskussion-även-om-jag-blir-TOKIG]
Inte speciellt svårt att vara ensamma i ett hus.. Det beror ju helt på hur stort huset/lägenheten är, hur många medlemmar som är med i den och så vidare. Visst att man ska visa hänsyn mot de andra men inte en chans att jag skulle låta bli helt och hållet bara för att det är andra i huset. Man vet ju aldrig när andan faller på.

Visst, det var inte speciellt spännande att höra både far och mor idka umgänge med sina respektive inom loppet av några dagar när jag var och hälsade på dem men inte en chans att jag skulle säga till dem bara för det. Det är ju ändå en naturlig sak.

[Jomenvisst, ni känner till borren nu]
Då får man se till att vara tyst, det är otroligt respektlöst att tvinga på andra familjemedlemmar ens eget sexliv. [

[Fröken bultande-åder-i-pannan]
Ptja.. det är väl sådant som brukar komma naturligt men sedan så kan ju stundens hetta göra att sådant glöms bort. Fast självklart ska man visa hänsyn men lite stånkanden är ju inte hela världen. (Visserligen vet jag ju inte hur passa höga de är som det handlar om i den här diskussionen)

[Person, då]
jag tycker inte man kan skylla på stundens hetta.

[Fröken vill-ha-en-för-tidig-hjärtattack-pga-dumma-svar]
De som är föräldrar har lika stor rätt som någon annan att kunna falla för sådant, även om de råkar ha barn så betyder det inte att de kommer bli föräldrarobotar. Visst, jag håller med om att det kanske inte går att ha precis samma sätt som innan men varför måste de tänka på absolut allt hela tiden?

De är också människor. "


Jag blir mörkrädd. Riktigt mörkrädd. Är det meningen att så fort man blir förälder så ska allt som heter passion dö ut? I HELVETE heller att jag kommer ta in på ett jädra vandrarhem för att sätta på min respektive om jag skulle få barn? Självklart kan man kanske inte vara högljudd som innan men det faller sig nog ganska naturligt att man är mer tyst, det är ju ändå ens avkomma. Men att tro att man kommer behöva gå till psykolog efteråt. Är det inte mer troligt att man kommer få en mer skev syn på sex och föräldrarna smusslar med det? Vad blir nästa sak? Att de inte får röra vid varandra när barnen är där?

Sex är närhet det med och ongadjävlarna blir nog mer uppfuckade av att se föräldrarnas sovrum med två enkelsängar med mellanrum än att höra dem stöna mitt i natten på fredagkvällen. För fasen, jag hörde som sagt båda två inom samma vecka med sina tillhörande hälfter men säkerligen har de hört mig när jag bodde hemma även om man försöker vara tyst. Vad lär den här saken oss nu då? Att så fort barnen har kommit så kan man kastrera sig för då har man uppfyllt kraven på fortplantning.

Och vi får ju inte glömma att SKÄMMAS när vi blir äldre! Skäms över att ni fortfarande finner lust till er partner även efter många år. SKÄMS över att ni VILL ha sex även när barnen sover i ett rum intill.

För i helvete, det är som om jag skulle banka i väggen över att jag hör mina grannar knulla stup i kvarten men jag ger banne mig igen med min leksak istället. Den där bjuder jag på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback