Saker och ting

Tja, det går ju inte att säga så mycket än att det här året kunde ha börjat åtskilligt mycket bättre. Däremot får man väl tänka positivt genom att det kan inte bli annat än bättre fast sådant käns lite farligt att säga högt, då kanske något övernaturligt hör mig och så sitter jag i skiten än mer.

Tiden framöver här kommer att vara en mindre orgie i mina egna tankar om saker och ting, men det är väl dags att rannsaka om sig själv och göra något bra av det. Komma fram till vad i helvete jag ska göra med mitt liv för allvarligt talat, jag kan inte fastna i Kumla för resten av livet.

Morgondagen ska tas upp av att göra ett ordentligt CV och att tråckla ihop en ansökan till det guldsmedsjobb jag fann ledigt i Uppsala.  Fortfarande fel håll i landet men det är ju en början till att göra något åtminstone.

Arbetsförnedringen får vänta någon dag till, någon måtta får det vara på ambitionen att förnedra sig, jag har ju redan hört av mig till psykologen i hopp om att få ett tjusigt litet brev om några dagar med en ny tid. Det är dags att damma bort lite skit på mig och hitta den där som jag är meningen att jag ska vara utan allt dåligt självförtroende, alla tänk om-troll och alla andra djävlar som envisas med att stöka till mig.  Jag vill inte vara lättpåverkad längre.


Det och så ska jag gå och slänga soporna snart, det luktar illa här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback