Parkettgolv

Jag hatar att inte kunna klara av saker och ting själv av en mycket enkel anledning. Vill jag ordna något så vill jag att det ska hända BUMS på stubben, inte imorgon eller om en vecka. Samma med min dator. Jag vet att jag säkerligen kommer kunna få hjälp med den inom en snar framtid, att problemet med att bränna ut sakerna går att ordna med att snabla över det till en annan dator.

MEN. Jag vill göra det NU! NU! Inte vänta tills imorgon, NU!

Datorn överlever säkerligen någon vecka i halvdassigt tillstånd, den har någorlunda brandvägg och virusprogram och fungerar hjälpligt. Fast jag vill ha den perfekt, NU! Allt på en gång, allt eller inget, inget mellanläge går att kompromissa då.

Jag kommer nu gå att irritera mig på det där faktumet att det inte går att ordna i någon dag till innan det börjar lägga sig och då kommer allt vara som vanligt igen. Det är bara det att de dagarna innan är så förbannat störande, de tar upp så mycket onödig energi.


...men jag är fortfarande irriterad på att datorhelvetet inte vill fungera som den ska, den är inte ens året gammal, inte ens avbetald.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback