Noja

Frukost/lunch - en halv kall vesuvio
Någon sorts middag - en portion gröt gjort på en dl grynblandning med ett halvt äpple samt lite sirap över
Onödigheter - en Magnum samt ett knappt hekto godis bestående av fem chokladbitar, fyra skumlakrits och tre dumleliknande saker.
Kvällsmat - fyra skivor knäckebröd med tomat och aromat samt ÄNNU en portion gröt som står i micron nu.

Jag försöker intala mig att det egentligen är så mycket men jag skäms, jag skäms och jag skäms. Däremot försöker jag inte motarbeta det, jag försöker tänka att det är lika bra att jag äter. Jag kommer ändå bli tjock hur jag än gör. Ät inte och du blir tjock eftersom jag förr eller senare måste börja äta. Ät och du blir tjock.

Det känns som om jag inte har ätit något annat än godis senaste tiden även om jag vet att så inte är fallet. Så fort någon säger något om mina matvanor så får jag oroskänslor i magen. Jag skäms mer. Skäms, skäms.

Ibland kan jag  komma på mig själv med att vilja lära andra vad de ska ha i maten om jag blir bjuden på mat. Ändå äter jag eftersom jag inte är helt fast i det. Men efteråt kan jag minnas stekflottet i pannan, fetthalten på creme fraichen och må lite smått illa.

Jag vill inte.

Mat är äckligt och jag kommer förlora hur jag än gör.

Det är bara att träna och äta rätt. Men hur i helvete ska jag kunna äta rätt när jag skäms över att äta? Hur ska jag träna när jag inte finner något som passar mig?

Jag vill inte.

Mat är äckligt.

Jag är äcklig.

Blä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback